Iwan Reaz - Sedingin Salju

Iwan Reaz - Itulah Impianku

Followers

Thursday, December 17, 2009

Dapatkan single Itulah Impian Ku.

Salam.

Selamat menyambut awal muharram pada semua muslimin dan muslimat, tidak kira di mana jua anda berada, kerana anda masih memegang status sebagai seorang muslim. semoga tahun 1431 Hijrah ini menjadi tahun yang lebih baik daripada sebelumnya. Amin.

Alhamdulillah, Iwan baru sahaja selesai menjalani final exam. 2 minggu bertemankan buku teks dan notes. Semoga Iwan dan semua rakan yang ambil exam, tak kiralah exam apa pun, semoga kecemerlangan berada dalam genggaman. InsyaAllah.

Dan ingat, ikhlas dan redho dalam menerima ketentuanNya setelah kita berusaha. Ketenangan pasti milik abadi. Malah lebih indah.

~Update terkini tentang novel dan single~

Novel Melodi Hati yang sepatutnya dijadualkan berada di pasaran pada minggu 3 bulan Disember, terpaksa ditangguhkan ke akhir bulan. Telaga Biru akan mengadakan stock check pada 21hb ni selama seminggu. Jadi pada mereka yang dah cari di kedai-kedai tapi tak jumpa, harap maaflah ye. Kesulitan amat dikesali. InsyaAllah, dapatkan hujung bulan ini. :)

Single Melodi Hati pula dah sedia untuk dijual. Tak jangka pula cd keluar lebih awal daripada novel. Tapi Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Pada mereka yang nak dapatkan Cd Single Itulah Impian Ku, bolehlah email iwan di: iwan_skem@yahoo.com.
Harga seunit hanya RM5 sahaja.


p/s- Terima kasih pada semua yang membantu. :)

2 Pandangan:

  1. mmg xleh follow ke blog ni

    suhaidasupalio.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. xde ruangan follow pon, harap suhaida akan sentiasa mengikuti perkembangan blog ini...

    :)

    ReplyDelete