Iwan Ghazali (Iwan Reaz)

Aku pencinta impian, menulis bukan menagih kekayaan, sekadar mendamba secebis keredhaan.

Iwan Ghazali (Iwan Reaz)

Aku pencinta impian, menulis bukan menagih kekayaan, sekadar mendamba secebis keredhaan.

Brr... Sejuknya Salji!

Novel Terkini
[ Pandangan Pembaca Novel ]

Iwan Reaz - Sedingin Salju

Iwan Reaz - Itulah Impianku

Followers

Saturday, March 10, 2012

SPRING BREAK 2012

Assalamualaikum wbt.

Cuti sempena Spring Break sudah hampir tamat. Nampaknya cuti saya kali ini  penuhi dengan aktiviti luar dan dalam rumah.

Aktiviti dalam rumah, menyiapkan manuskrip novel Replika Cinta. Setakat ini tinggal 2 bab terakhir sahaja untuk diselesaikan. Saya juga sudah jatuh cinta dengan novel Replika Cinta ini =)

Selain itu, turut membaca dan menyemak manuskrip novel yang ditulis oleh seorang kawan yang bekerja di GISB. Tajuk karyanya, Tragedi Musafir, sebuah novel bergenre thriller. Semoga karyanya akan berjaya diterbitkan suatu hari nanti.

Aktiviti di luar rumah, berjalan ke tempat orang. Untuk meringkaskan cerita, tengoklah gambar-gambar ini. Untuk album gambar penuh, boleh tengok di Facebook.Ada insan yang hairan, "aik, bercuti lagi?" Bila saya fikir-fikirkan semula, ya, tahun akhir saya di sini memang banyak berjalan juga. Tetapi tidaklah begitu jauh melainkan ke Las Vegas 2 bulan yang sudah. Dalam hati, saya bersyukur kerana diberi peluang yang sebegini. Dapat mentadabbur alam, menimba ilmu, mengenal masyarakat. Semoga semuanya mendekatkan diri ini kepada Allah SWT.

Setiap orang, ada rezekinya insya-Allah.

p/s- Novel Brrr ... Sejuknya Salji kini sudah berada di pasaran! Dapatkannya segera.

~semoga niat kita ikhlas.