Iwan Reaz - Sedingin Salju

Iwan Reaz - Itulah Impianku

Followers

Friday, July 8, 2011

Kini Berwajah Baru

Assalamualaikum wbt.


Alhamdulillah, Iwan sudah pun berada di Malaysia.

Dengan semangat baru, novel baru nak diterbitkan, paparan blog ini juga dengan wajah baru. Harapnya lebih mudah digunakan, lebih mesra, lebih menarik dan insya-Allah, pengisiannya akan terus istiqamah dalam menyampaikan dan berkongsi mesej-mesej berguna untuk penghayatan bersama.

Sekalung ucapan terima kasih atas kerjasama daripada Alfi, seorang web designer yang genius! :) Cuma ada beberapa bahagian lagi yang perlu diubahsuai oleh Iwan sendiri.

Sekadar perkongsian, kepulangan Iwan kali ini bersama satu azam. Kali ini tempoh Iwan berada di Malaysia adalah terhad. Jadi segala aktiviti seni akan dibataskan untuk melebihkan masa bersama keluarga dan kawan-kawan.

Insya-Allah, novel Hazim, Aizat & Muzik akan diterbitkan tidak lama sahaja lagi. Lagu baru? Ada, tetapi kurang pasti hendak rakamkannya atau tidak. Bergantung pada masa. Iwan akan lebih mengutamakan promosi novel terbaru untuk cuti kali ini.

Cuti juga akan digunakan untuk menulis karya terbaru, Syazwan & Salji, yang dijangka oleh penerbit untuk berada di pasaran pada bulan November ini. Doakan segalanya dipermudahkan. Amin.

"Allahumma yassir wa la tu'assir" ("O Allah, make things easier for me and don't make them difficult.")

~semoga niat kita ikhlas.

0 Pandangan:

Post a Comment